Terug21-05/21-06 De sterren stellen u een overwegend vrolijke lente in het vooruitzicht. Tot eind april staan zij aan uw zijde om uw zakelijke aangelegenheden in goede banen te leiden. In uw vrije tijd geniet u van bijzondere vriendschappen.

Als u tussen 9 en 12 juni bent geboren, wordt u ook nog eens verrast op onverwachte buitenkansjes die u niet moet laten lopen. Door de invloed van Venus ligt uw liefdesrelatie tot 7 april onder vuur. Maar echte liefde overwint alles. U weet alles weer in het reine te brengen en de rest van de maand is de hartstocht weer terug en hebt u alleen oog voor elkaar. De tweelingen die in mei zijn geboren, worden rond hun verjaardag getrakteerd op een bezoekje van Venus. Zij wakkert uw ondeugendheid aan en zet u aan tot een flirt.

Als u tussen 21 mei en 11 juni het levenslicht zag, wordt u eind maart met serieuze vragen met name over uw privé-leven geconfronteerd. In mei hebt u de zevenmijlslaarzen aan: u hebt een overdosis aan energie en bent super enthousiast, maar als u rond 3 juni bent geboren, kan dit eind mei omslaan in een explosieve crisis.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">