Terug20-04/21-05 Deze lente trekken de snelle planeten door uw teken. Vooral wanneer u tussen 5 en 14 mei bent geboren, wilt u uw horizon verbreden en bent u op zoek naar een nieuwe oriëntatie. U krijgt geweldige mogelijkheden, maar daarbij moet u wel het vermogen tot onderscheid hebben en uw gezond verstand gebruiken. Jupiter begint aan een nieuwe cyclus van twaalf jaar.

Bovendien komen de stieren van mei in een nieuwe kringloop van Saturnus terecht, die maar liefst 29 jaar zal duren. Dit wordt zonder twijfel een lente waarin u een nieuwe balans vindt. U zit boordevol nieuwe ideeën en hebt goede voornemens. Sommigen beginnen aan een serieuze schifting in hun leven, anderen zijn vastberaden en nemen op professioneel gebied een kloek besluit.

Degenen die tussen 9 en 14 mei zijn geboren, wacht een grote verandering, die echter pas in 2001 wordt geconcretiseerd. Alle stieren kunnen tot half april rekenen op harmonieuze relaties met vrienden en ook uw liefdesleven is solide. Uw geliefde en vrienden zijn dan ook uw steun en toeverlaat bij het nemen van belangrijke en ingrijpende beslissingen.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">