Terug21-12/20-01 Een lente van goud, waarin al uw wensen in vervulling gaan! Ook financieel gezien kunt u op goede tijden rekenen. Het geluk staat u bij en door uw tomeloze inzet is succes verzekerd! De januaristeenbokken krijgen volop de gelegenheid zich te profileren en aan hun toekomst te werken.

Vooral voor degenen die voor 15 januari zijn geboren, is dit het juiste moment om te investeren, bijvoorbeeld in onroerend goed. U vindt deze lente een nieuwe balans en krijgt erkenning en een beloning voor al uw inspanningen. Tot eind april kunnen alle steenbokken, wanneer ze dat willen, het roer omgooien; er worden u nieuwe kansen geboden waardoor u er financieel op vooruitgaat. In uw onderhandelingen bent u briljant, u neemt de juiste beslissingen en laat u niet door tegenslag uit het veld slaan.

Tot half april komen in de liefde al uw dromen uit, ook de maand mei wordt liefdevol en hartstochtelijk. Wat uw privé-aangelegenheden, contracten, relaties en ontmoetingen betreft, is de periode tot half april het meest interessant en de eerste drie weken van mei is de invloed van de sterren veelbelovend.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">