Terug23-10/22-11 Uw liefdesleven en contractuele relaties zijn gedurende deze lente het onderwerp van gesprek. Sommigen van u stellen in mei zélf hun liefdesrelatie ter discussie of twijfelen aan vriendschappen of relaties met collega's.

De novemberschorpioenen zijn daarentegen vastbesloten en willen niets liever dan zich in de echt verbinden of op zakelijk gebied een overeenkomst aangaan. Zorg dat u het op uw werk slim aanpakt, want het blijkt dat uw partner steeds weer het voordeel van de twijfel krijgt. Tot half mei moet u oppassen dat u uw geluk niet verspeelt. U wordt onmiddellijk teruggefloten wanneer u uw invloed misbruikt. Wees diplomatiek, want Mars zorgt in die tijd voor explosiviteit. Tot half april voert u goede gesprekken en neemt u belangrijke beslissingen.

De eerste twee weken van mei wordt u regelmatig geconfronteerd met hoog oplopende discussies, die veel weg hebben van een scène uit een rechtbankverhaal. Wat betreft de liefde is het tot half april rozengeur en maneschijn. Helaas komt uw liefdesleven in mei onder vuur te staan en wordt dan gekenmerkt door instabiliteit.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">