Terug Terug21-03/20-04 De sterren beloven u een bijzonder aangename en dynamische lente. In de periode rond uw verjaardag krijgt u volop mogelijkheden om in zaken of relaties waar u niet helemaal tevreden mee bent, een nieuwe start te maken. April wordt de maand van de liefde: romantisch voor de maartse rammen, avontuurlijk en hartstochtelijk voor degenen die in april op de kalender staan. Deze laatsten worden ook wat hun werkzaamheden betreft verwend.

Vooral als u in de periode van 31 maart tot 10 april het levenslicht zag, wordt er niet onder stoelen of banken gestoken dat u wordt gewaardeerd. Een promotie of financieel gezien een stapje hoger op de maatschappelijke ladder is niet ondenkbaar. Alle rammen kunnen de tweede helft van mei rekenen op goedlopende betrekkingen en voorstellen die in de toekomst hun vruchten zullen afwerpen.

Degenen die na 10 april zijn geboren, genieten eind maart van een extra dosis energie en vitaliteit. De andere rammen moet voor deze energieke voorsprong wachten tot mei. Maar het is het wachten alleszins waard, want dan bent u helemaal in topvorm en haalt u het beste uit uzelf.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">