Terug23-08/23-09 De gulle Jupiter deelt deze lente op alle fronten zijn giften uit. Het leven wordt een groot feest! De septembermaagden krijgen de mogelijkheid zich in een versterkende en dynamische situatie te nestelen. Ook kunnen zij onder de juiste voortekenen in hun toekomst investeren door zich in de liefde of op professioneel gebied voor lange tijd te verbinden.

Tot half mei versterkt de invloed van Mars uw ideeën en ondernemingsdrift. Ook worden in die periode reizen, onderhandelingen en samenwerking begunstigd. Tot half april verwent Venus u in uw liefdesleven, daarna zorgt zij de gehele maand mei voor romantiek. Vrijgezelle maagden kunnen iemand tegen het lijf lopen waarmee ze het bijzonder goed kunnen vinden en in sommige gevallen zal dat zelfs hun ideale liefde blijken te zijn.

Voor degenen die rond 4 september zijn geboren, dient zich eind maart en ook weer half mei een crisissituatie aan. U wordt bevangen door twijfel en u voelt zich verward. Daardoor hebt u meer oog voor andere perspectieven; u wordt verleid tot nieuwe dingen en uw verlangen gaat uit naar een radicaal ander leven.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">