Terug22-07/23-08 Probeer deze lente de autoriteiten niet te slim af te zijn en reken ook niet zonder meer op de welwillendheid van uw bank. U zult met behoorlijk wat obstakels te maken krijgen. Maar troost u, Jupiter wacht u op het juiste moment op om u de helpende hand te bieden. Uw liefdesleven wordt in mei gekenmerkt door instabiliteit; de liefdesrelatie van de augustusleeuwen wordt overschaduwd door onduidelijkheid en verwarring en een ingrijpende verandering kan het gevolg zijn.

Als u rond 4 augustus bent geboren, vertroetelt Pluto u en krijgt u dankzij zijn invloed verschillende nieuwe mogelijkheden aangeboden. Tot half mei wordt u in de liefde geconfronteerd met tegenslag en rivaliteit. In april is de lucht echter weer opgeklaard en voert hartstocht de boventoon.

Hoewel de julileeuwen in de periode van eind april tot 21 mei te maken krijgen met verwarring en de augustusleeuwen met complicaties, krijgt u allen in mei voldoening van uw vechtlust en doorzettingsvermogen. Kortom, u Koning Leeuw, die zo van uitdaging houdt, krijgt deze lente volop de gelegenheid de handschoen op te nemen!

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">