Terug21-06/22-07 U kunt uzelf gelukkig prijzen, want de komende lente wordt u door de gulle gever onder de sterren Jupiter in bescherming genomen. In uw privé-leven, maar ook in zakelijk opzicht gaat het u dan ook voor de wind. Het geluk staat u bij en met uw onverstoorbaar optimisme en doorzettingsvermogen opent u vele deuren.

De junikreeften bereiken eind maart/begin april hun hoogtepunt; voor degenen die in juli zijn geboren, valt deze climax in de periode van 7 tot 19 mei. Tot half mei wordt u dankzij de invloed van Mars versterkt met extra energie en veerkracht. In de liefde komen tot half april en daarna nog eens in de maand mei al uw dromen uit. Tot half april rust er geluk op overeenkomsten en onderhandelingen, maar ook de eerste twee weken van mei hebben goede voortekenen voor zakelijke aangelegenheden.

De julikreeften worden deze lente daarbij gesteund door de versterkende en veelbelovende invloed van Saturnus. Hij moedigt u aan door te gaan met uw projecten en tijd te nemen voor een vakantiereisje. Ook overeenkomsten op de lange termijn zien er rooskleurig uit.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">