Terug22-11/21-12 Voor u breekt een geweldige lente aan: u groeit en bloeit en komt volledig tot uw recht. De periode tot begin mei is gunstig wat betreft uw liefdesleven en wensen op professioneel gebied gaan in vervulling.

Met name voor degenen die van 22 november tot 3 december zijn geboren is deze periode veelbelovend. Profiteer hiervan, want dit zal beslist vruchten afwerpen. Een speciale vermelding is er voor degenen die van 3 tot 7 december zijn geboren: zij maken voornoemde periode een diepgaande en radicale verandering door. Tot half april moet u er rekening mee houden dat u in gesprekken en in uw liefdesleven zo nu en dan op een dieptepunt belandt. De moed zakt u dan af en toe in de schoenen.

Voor degenen van begin december staat eind maart datgene wat zij verworven hebben op losse schroeven. In de maand mei krijgen degenen geboren in de periode van 22 november tot 12 december alle steun van hun partner. De invloed van uw geliefde werkt stimulerend en u pakt de draad weer op. Als u van begin december bent, wordt u rond 20 mei nog geconfronteerd met een instabiele situatie.

&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">