TerugTerug

21-03/20-04 De sterren beloven u een bijzonder aangename en dynamische lente. In de periode rond uw verjaardag krijgt u volop mogelijkheden om in zaken of relaties waar u niet helemaal tevreden mee bent, een nieuwe start te maken. April wordt de maand van de liefde: romantisch voor de maartse rammen, avontuurlijk en hartstochtelijk voor degenen die in april op de kalender staan. Deze laatsten worden ook wat hun werkzaamheden betreft verwend.

Vooral als u in de periode van 31 maart tot 10 april het levenslicht zag, wordt er niet onder stoelen of banken gestoken dat u wordt gewaardeerd. Een promotie of financieel gezien een stapje hoger op de maatschappelijke ladder is niet ondenkbaar. Alle rammen kunnen de tweede helft van mei rekenen op goedlopende betrekkingen en voorstellen die in de toekomst hun vruchten zullen afwerpen.

Degenen die na 10 april zijn geboren, genieten eind maart van een extra dosis energie en vitaliteit. De andere rammen moet voor deze energieke voorsprong wachten tot mei. Maar het is het wachten alleszins waard, want dan bent u helemaal in topvorm en haalt u het beste uit uzelf.


Terug

20-04/21-05 Deze lente trekken de snelle planeten door uw teken. Vooral wanneer u tussen 5 en 14 mei bent geboren, wilt u uw horizon verbreden en bent u op zoek naar een nieuwe oriëntatie. U krijgt geweldige mogelijkheden, maar daarbij moet u wel het vermogen tot onderscheid hebben en uw gezond verstand gebruiken. Jupiter begint aan een nieuwe cyclus van twaalf jaar.

Bovendien komen de stieren van mei in een nieuwe kringloop van Saturnus terecht, die maar liefst 29 jaar zal duren. Dit wordt zonder twijfel een lente waarin u een nieuwe balans vindt. U zit boordevol nieuwe ideeën en hebt goede voornemens. Sommigen beginnen aan een serieuze schifting in hun leven, anderen zijn vastberaden en nemen op professioneel gebied een kloek besluit.

Degenen die tussen 9 en 14 mei zijn geboren, wacht een grote verandering, die echter pas in 2001 wordt geconcretiseerd. Alle stieren kunnen tot half april rekenen op harmonieuze relaties met vrienden en ook uw liefdesleven is solide. Uw geliefde en vrienden zijn dan ook uw steun en toeverlaat bij het nemen van belangrijke en ingrijpende beslissingen.Terug

21-05/21-06 De sterren stellen u een overwegend vrolijke lente in het vooruitzicht. Tot eind april staan zij aan uw zijde om uw zakelijke aangelegenheden in goede banen te leiden. In uw vrije tijd geniet u van bijzondere vriendschappen.

Als u tussen 9 en 12 juni bent geboren, wordt u ook nog eens verrast op onverwachte buitenkansjes die u niet moet laten lopen. Door de invloed van Venus ligt uw liefdesrelatie tot 7 april onder vuur. Maar echte liefde overwint alles. U weet alles weer in het reine te brengen en de rest van de maand is de hartstocht weer terug en hebt u alleen oog voor elkaar. De tweelingen die in mei zijn geboren, worden rond hun verjaardag getrakteerd op een bezoekje van Venus. Zij wakkert uw ondeugendheid aan en zet u aan tot een flirt.

Als u tussen 21 mei en 11 juni het levenslicht zag, wordt u eind maart met serieuze vragen met name over uw privé-leven geconfronteerd. In mei hebt u de zevenmijlslaarzen aan: u hebt een overdosis aan energie en bent super enthousiast, maar als u rond 3 juni bent geboren, kan dit eind mei omslaan in een explosieve crisis.Terug

21-06/22-07 U kunt uzelf gelukkig prijzen, want de komende lente wordt u door de gulle gever onder de sterren Jupiter in bescherming genomen. In uw privé-leven, maar ook in zakelijk opzicht gaat het u dan ook voor de wind. Het geluk staat u bij en met uw onverstoorbaar optimisme en doorzettingsvermogen opent u vele deuren.

De junikreeften bereiken eind maart/begin april hun hoogtepunt; voor degenen die in juli zijn geboren, valt deze climax in de periode van 7 tot 19 mei. Tot half mei wordt u dankzij de invloed van Mars versterkt met extra energie en veerkracht. In de liefde komen tot half april en daarna nog eens in de maand mei al uw dromen uit. Tot half april rust er geluk op overeenkomsten en onderhandelingen, maar ook de eerste twee weken van mei hebben goede voortekenen voor zakelijke aangelegenheden.

De julikreeften worden deze lente daarbij gesteund door de versterkende en veelbelovende invloed van Saturnus. Hij moedigt u aan door te gaan met uw projecten en tijd te nemen voor een vakantiereisje. Ook overeenkomsten op de lange termijn zien er rooskleurig uit.Terug

22-07/23-08 Probeer deze lente de autoriteiten niet te slim af te zijn en reken ook niet zonder meer op de welwillendheid van uw bank. U zult met behoorlijk wat obstakels te maken krijgen. Maar troost u, Jupiter wacht u op het juiste moment op om u de helpende hand te bieden. Uw liefdesleven wordt in mei gekenmerkt door instabiliteit; de liefdesrelatie van de augustusleeuwen wordt overschaduwd door onduidelijkheid en verwarring en een ingrijpende verandering kan het gevolg zijn.

Als u rond 4 augustus bent geboren, vertroetelt Pluto u en krijgt u dankzij zijn invloed verschillende nieuwe mogelijkheden aangeboden. Tot half mei wordt u in de liefde geconfronteerd met tegenslag en rivaliteit. In april is de lucht echter weer opgeklaard en voert hartstocht de boventoon.

Hoewel de julileeuwen in de periode van eind april tot 21 mei te maken krijgen met verwarring en de augustusleeuwen met complicaties, krijgt u allen in mei voldoening van uw vechtlust en doorzettingsvermogen. Kortom, u Koning Leeuw, die zo van uitdaging houdt, krijgt deze lente volop de gelegenheid de handschoen op te nemen!Terug

23-08/23-09 De gulle Jupiter deelt deze lente op alle fronten zijn giften uit. Het leven wordt een groot feest! De septembermaagden krijgen de mogelijkheid zich in een versterkende en dynamische situatie te nestelen. Ook kunnen zij onder de juiste voortekenen in hun toekomst investeren door zich in de liefde of op professioneel gebied voor lange tijd te verbinden.

Tot half mei versterkt de invloed van Mars uw ideeën en ondernemingsdrift. Ook worden in die periode reizen, onderhandelingen en samenwerking begunstigd. Tot half april verwent Venus u in uw liefdesleven, daarna zorgt zij de gehele maand mei voor romantiek. Vrijgezelle maagden kunnen iemand tegen het lijf lopen waarmee ze het bijzonder goed kunnen vinden en in sommige gevallen zal dat zelfs hun ideale liefde blijken te zijn.

Voor degenen die rond 4 september zijn geboren, dient zich eind maart en ook weer half mei een crisissituatie aan. U wordt bevangen door twijfel en u voelt zich verward. Daardoor hebt u meer oog voor andere perspectieven; u wordt verleid tot nieuwe dingen en uw verlangen gaat uit naar een radicaal ander leven.Terug

23-09/23-10 U kunt uw voordeel doen met deze lente, want er zullen zich tal van gunstige ontwikkelingen voordoen. De invloed van de sterren maakt u enthousiast en u straalt van ondernemingslust.

Als u van 23 september tot 13 oktober bent geboren, ligt vooral in mei de wereld aan uw voeten. Door de invloed van een gunstige Pluto kunnen degenen die in de periode van 3 tot 13 oktober op de kalender staan, rekenen op een geweldige aantrekkingskracht en charisma. Ook geeft hij u een opmerkelijk overwicht en in sommige gevallen macht. April staat in het teken van de liefde: het leven van de oktoberweegschalen kan door een onverwachte 'liefde op het eerste gezicht', totaal overhoop worden gehaald. Op professioneel gebied zijn de laatste twee weken van april en de maand mei uitstekend. U krijgt veelbelovende contacten en de zaken lopen op rolletjes. Het werken in teamverband dat u tot eind april bezighoudt, zal vruchten afwerpen.

Als u van 23 september tot 3 oktober het levenslicht zag, worden de laatste tien dagen van mei bijzonder gunstig: op alle fronten bent u eensgezind en harmonie voert de boventoon.Terug

23-10/22-11 Uw liefdesleven en contractuele relaties zijn gedurende deze lente het onderwerp van gesprek. Sommigen van u stellen in mei zélf hun liefdesrelatie ter discussie of twijfelen aan vriendschappen of relaties met collega's.

De novemberschorpioenen zijn daarentegen vastbesloten en willen niets liever dan zich in de echt verbinden of op zakelijk gebied een overeenkomst aangaan. Zorg dat u het op uw werk slim aanpakt, want het blijkt dat uw partner steeds weer het voordeel van de twijfel krijgt. Tot half mei moet u oppassen dat u uw geluk niet verspeelt. U wordt onmiddellijk teruggefloten wanneer u uw invloed misbruikt. Wees diplomatiek, want Mars zorgt in die tijd voor explosiviteit. Tot half april voert u goede gesprekken en neemt u belangrijke beslissingen.

De eerste twee weken van mei wordt u regelmatig geconfronteerd met hoog oplopende discussies, die veel weg hebben van een scène uit een rechtbankverhaal. Wat betreft de liefde is het tot half april rozengeur en maneschijn. Helaas komt uw liefdesleven in mei onder vuur te staan en wordt dan gekenmerkt door instabiliteit.Terug

22-11/21-12 Voor u breekt een geweldige lente aan: u groeit en bloeit en komt volledig tot uw recht. De periode tot begin mei is gunstig wat betreft uw liefdesleven en wensen op professioneel gebied gaan in vervulling.

Met name voor degenen die van 22 november tot 3 december zijn geboren is deze periode veelbelovend. Profiteer hiervan, want dit zal beslist vruchten afwerpen. Een speciale vermelding is er voor degenen die van 3 tot 7 december zijn geboren: zij maken voornoemde periode een diepgaande en radicale verandering door. Tot half april moet u er rekening mee houden dat u in gesprekken en in uw liefdesleven zo nu en dan op een dieptepunt belandt. De moed zakt u dan af en toe in de schoenen.

Voor degenen van begin december staat eind maart datgene wat zij verworven hebben op losse schroeven. In de maand mei krijgen degenen geboren in de periode van 22 november tot 12 december alle steun van hun partner. De invloed van uw geliefde werkt stimulerend en u pakt de draad weer op. Als u van begin december bent, wordt u rond 20 mei nog geconfronteerd met een instabiele situatie.Terug

21-12/20-01 Een lente van goud, waarin al uw wensen in vervulling gaan! Ook financieel gezien kunt u op goede tijden rekenen. Het geluk staat u bij en door uw tomeloze inzet is succes verzekerd! De januaristeenbokken krijgen volop de gelegenheid zich te profileren en aan hun toekomst te werken.

Vooral voor degenen die voor 15 januari zijn geboren, is dit het juiste moment om te investeren, bijvoorbeeld in onroerend goed. U vindt deze lente een nieuwe balans en krijgt erkenning en een beloning voor al uw inspanningen. Tot eind april kunnen alle steenbokken, wanneer ze dat willen, het roer omgooien; er worden u nieuwe kansen geboden waardoor u er financieel op vooruitgaat. In uw onderhandelingen bent u briljant, u neemt de juiste beslissingen en laat u niet door tegenslag uit het veld slaan.

Tot half april komen in de liefde al uw dromen uit, ook de maand mei wordt liefdevol en hartstochtelijk. Wat uw privé-aangelegenheden, contracten, relaties en ontmoetingen betreft, is de periode tot half april het meest interessant en de eerste drie weken van mei is de invloed van de sterren veelbelovend.Terug

20-01/19-02 Door Jupiters invloed wordt u deze lente geconfronteerd met wanorde en verwarrende situaties. Hij dwingt u tot het maken van moeilijke keuzes. Op financieel en juridisch gebied is het raadzaam u wat op de achtergrond te houden. Tot begin mei komt u om in het werk en moet u oppassen voor stress.

Vooral de februariwatermannen krijgen het in die periode zwaar te verduren; u wordt op uw verantwoordelijkheid gewezen en voor moeilijke beslissingen gesteld. Als klap op de vuurpijl kan de beperkende invloed van Saturnus leiden tot beëindiging van uw baan of andere verbintenis. Stel uw eisen niet te hoog en probeer ze nauwkeurig te omschrijven. Alleen als u geduld beoefent en vastberaden bent, kunt u uw doel bereiken.

Voor degenen die tussen 7 en 14 februari zijn geboren, wordt half april én de gehele maand mei belangrijk: u verandert van koers. Voor de meesten wordt dit pas in 2001 werkelijkheid. Wat de liefde betreft wordt april de mooiste maand. Als u van januari bent, wacht u eind mei ook een periode vol passie. U geniet samen van mooie momenten en verrassingen blijven niet uit.Terug

19-02/21-03 Een fantastische lente voor de vissen! U kunt volop profiteren van gunstige condities en komt daardoor helemaal tot bloei. Gebruik dit voorjaar om projecten op te starten, te onderhandelen en nuttige contacten warm te houden. De sterren laten weten dat deze later in dit jaar lucratief blijken te zijn.

Als u een maartse vis bent, kunt u bovendien rekenen op de gunstige invloed van Saturnus: hij zal dat wat u reeds hebt verworven versterken en stabiliteit in uw leven aanbrengen. U bereikt dankzij hem met succes uw doel en werkt gestaag aan uw toekomst. Tot begin mei bent u energiek en gaat u doeltreffend te werk. Geen kans laat u onbenut.

Alleen wanneer u tussen 1 en 4 maart het levenslicht zag, bent u tot begin mei verstrooid en wat nerveus; voor u overheerst verwarring. Tot half april is de situatie zelfs gespannen en komt uw positie weer ter sprake of zelfs op losse schroeven te staan. Zorg dat u hierop bent voorbereid. De overige vissen hebben in de periode tot half april juist de situatie onder controle. Dit is overigens ook de meest romantische tijd voor uw liefdesleven.


&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">