&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [advertentie]
De Telegraaf-iNieuwsLinkSportLinkDFTTelegraafNet

voorgerecht

Artisjokbodems Ninette
( Fonds d'Artichauts Ninette )

IngrediŽnten:
6 grote artisjokbodems
200 gram garnalen
bieslook
peterselie
4 grote garnalen in hun pantser
kervel
enkele blaadjes sla
2 dl mayonaise
1 tomaat

bereiding:
Maak de mayonaise. Maal twee artisjokbodems in de mixer fijn en voeg deze puree, nadat hij even is uitgeknepen bij de mayonaise. Hak de kruiden fijn en voeg een halve eetlepel van ieder bij de mayonaise. Meng de garnalen door de mayonaise. Vul alle artisjokbodems met dit mengsel. Garneer elke artisjokbodem met een grote garnaal. Leg de slablaadjes op een schaal. Zet er de artisjokbodems op. Snij de tomaat in vieren en leg de stukken tomaat tussen de artisjokbodems. Serveer koud.

© 1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl