&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [advertentie]
De Telegraaf-iNieuwsLinkSportLinkDFTTelegraafNet

Voorgerecht

Avocado´s met kaviaar van zalm

IngrediŽnten:
2 avocado's
zout, peper
3 eetlepels zalmkuit
2 eetlepels slagroom
1 citroen

bereiding:
Snij de avocado's in de lengte doormidden. Haal er de pit uit en schep er met een lepeltje voorzichtig een deel van het vlees uit. Pers de citroen. Snij het avocadovlees in hele kleine brunoise. Meng deze met de zalmkuit. Meng hier ook de slagroom door en citroensap naar smaak. Zout licht en geef er peper over. Vul de halve avocado's met dit mengsel en serveer het geheel.

© 1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl