[advertentie]

De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
www.wijnbergonline.nl

Jeffrey Wijnberg:
Ideale man/vrouw gezocht

De uiterlijke kenmerken van de ideale man of vrouw is informatie van onschatbare waarde. Immers, zo weet iedere partner-zoekende waar hij op het eerste oog op moet letten als hij op vrijersvoeten is.

Belangrijk is het daarom dat dit onderzoek onmiddellijk wordt aangevuld met de innerlijke kenmerken van de ideale man of vrouw. Ik kan me voorstellen dat voor mannen hoog scoort: het engelengeduld van Wim Kok, de aandoenlijke verlegenheid van Prins Willem Alexander, de hersenativiteit van Albert Einstein, het jongensachtige van Robert ten Brink en het enthousiasme van Mart Smeets. Voor vrouwen geldt uiteraard: de innerlijke rust van Els Borst, de charme van Máxima, de eigenwijsheid van Tineke Netelenbos en de uitdagendheid van Katja Schuurman.

Het samenstellen van een kennismakingsadvertentie is dan niet alleen een fluitje van een cent, maar ook iets wat tot de verbeelding spreekt. Man met lichaam van Arnold Schwarzenegger en karakter van Jezus Christus zoekt vrouw met glimlach, lichaam en uitstraling van Julia Roberts en levensinstelling van Maria Theresa. Het dekseltje wat op het potje past is dan helemaal niet moeilijk te vinden.

uit De Telegraaf van dinsdag 3 april 2001

Ideale vrouw: gezicht Zeta
Jones, bibs Lopez

LONDEN - Het gezicht van actrice Catherine Zeta Jones, het achterwerk van zangeres Jennifer Lopez, de maagspieren van voormalige Spice Girl Geri Halliwell en de benen van Victoria 'Posh Spice' Beckham. Zo ziet de ideale vrouw eruit, althans volgens de lezers van het Britse tijdschrift Celebrities' Body.

De volmaakte man heeft het gezicht en de billen van zanger Robbie Williams, de armen van Oscarwinnaar Russell Crowe, de benen van voetballer David Beckham en het haar van Brad Pitt, zo blijkt uit de enquête.

Jennifer Lopez en Brad Pitt zijn de beroemdheden die over de hele linie het mooist worden gevonden. Het lelijkste vrouwenlijf heeft Calista Flockhart uit de serie Ally McBeal, het lelijkste mannenlijf zit om diskjockey Chris Evans, die op de voet wordt gevolgd door Leonardo DiCaprio.

 

© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf en Jeffrey Wijnberg
Alle rechten voorbehouden




UW MENING

Psycholoog Jeffrey Wijnberg kan het niet laten. Bij opmerkelijke berichten uit de krant geeft hij zijn persoonlijke opinie. Die van u is ook belangrijk.


NIEUWS-ARCHIEF

Nieuws is snel oud. Maar het commentaar van psycholoog Wijnberg blijft actueel. Daarom is hier een archief voor aangelegd.