[advertentie]

De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
www.wijnbergonline.nl

Dr. Dudek, psycholoog

Dr. Dudek is geboren in Trnava, Slowakije en houdt daar sinds 1975 een eigen praktijk als psycholoog. Lange tijd probeerde hij zijn patiŽnten vol te pompen met zelfvertrouwen en geestelijke kracht met kreten als 'je kan het best', 'durf te leven' of 'wees jezelf'.

Maar, hij raakte hierdoor zelf helemaal de kluts kwijt en heeft sindsdien nooit meer normaal kunnen denken of praten. Gek genoeg blijkt de wartaal die hij soms uitslaat bijzonder effectief te zijn. In therapiesessies van enkele minuten weet hij nu zijn klanten weer op de been te helpen. Sommige collega's beschouwen hem als briljant, terwijl anderen in Dr. Dudek een gevaarlijke gek zien.

Collega Wijnberg is eerder onder de indruk van zijn bijtende humor en imponerende 'one-liners'. Eťn patiŽnt zei ooit van hem: "Dr. Dudek is de grootste rotzak verpakt in de aardigste man die ik ooit heb ontmoet." Dr. Dudek zegt van zichzelf dat hij het mooiste beroep van de wereld heeft: "Ik zeg gewoon wat ik denk en daar betalen de patiŽnten me vorstelijk voor."

Klik hier voor het Dr. Dudek-archief

 

© 1996-2001 Dagblad De Telegraaf en Jeffrey Wijnberg
Alle rechten voorbehouden