|
&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">
Gehakttaart
Benodigdheden
200 gram gehakt
1/2 gesnipperde ui
2 1/2 eetlepel oude geraspte kaas
kerriepoeder
boter
4 eetlepels paneermeel
2 1/2 eetlepel gehakte peterselie
teentje knoflook
peper en zout
2 1/2 eetlepels melk
1/2 citroen
Bereidingswijze
Doe het gehakt in een kom. Doe 3 eetlepels paneermeel erbij. Voeg de eieren, peterselie, ui, knoflook, kaas, zout, kruiden en melk toe.
Kneed het tot een samenhangend geheel. Beboter de bakvorm en strooi de rest van het paneermeel erin. Druk het gehakt stevig in de vorm
en bestrijk de bovenkant met de halve citroen. Bak de taart in een voorverwarmde oven op 200 graden in ongeveer 40 minuten.
|
©1999 De Telegraaf-i. Alle rechten voorbehouden.
|