Valentijnsdag
1 9 9 9









&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">

Gehakttaart

Benodigdheden

  • 200 gram gehakt
  • 1/2 gesnipperde ui
  • 2 1/2 eetlepel oude geraspte kaas
  • kerriepoeder
  • boter
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 2 1/2 eetlepel gehakte peterselie
  • teentje knoflook
  • peper en zout
  • 2 1/2 eetlepels melk
  • 1/2 citroen

    Bereidingswijze
    Doe het gehakt in een kom. Doe 3 eetlepels paneermeel erbij. Voeg de eieren, peterselie, ui, knoflook, kaas, zout, kruiden en melk toe. Kneed het tot een samenhangend geheel. Beboter de bakvorm en strooi de rest van het paneermeel erin. Druk het gehakt stevig in de vorm en bestrijk de bovenkant met de halve citroen. Bak de taart in een voorverwarmde oven op 200 graden in ongeveer 40 minuten.

  • ©1999 De Telegraaf-i. Alle rechten voorbehouden.