23-09/03-10 In oktober bent u wat verstrooid en nerveus, maar de laatste twee maanden van het jaar verglijden zonder een wolkje aan de lucht. Venus begunstigt uw liefdesleven half november; van 22 november tot 11 december gaat u doeltreffend te werk en boekt u veelbelovende resultaten. Medio december is ideaal om een zaak aan te gaan of af te ronden en kunt u een belangrijke ontmoeting plannen.

03-10/13-10 Uranus is u goed gezind en vanaf uw verjaardag dienen zich nieuwe perspectieven aan. U krijgt de kans uw creativiteit te ontplooien of uw wens om een kind te krijgen gaat in vervulling. Begin november wordt gespannen, daarna staat een markante ontmoeting centraal. In december gaat het u voor de wind en bent u de drijvende kracht voor uw omgeving.

13-10/23-10 Alleen de tweede helft van november krijgt u met spanningen te maken. De maand oktober wordt dynamisch en harmonieus en in december gaan uw wensen of verlangens in vervulling. Als u met het idee rondloopt u privé of zakelijk te verbinden, is het nu of nooit! Vanaf de 12de zijn de sterren u op dit gebied uitzonderlijk goed gezind.


&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">