19-02/29-02 U kunt tot in oktober profiteren van de gulheid van Jupiter. Zowel op uw werk als in de liefde lacht het geluk u toe. Grijp uw kansen, want in 2000 zal dit tot resultaten leiden. De maand november kenmerkt zich door rust. December wordt harmonieus; de tweede week staat in het teken van de liefde, terwijl de tweede helft gunstig uitpakt voor uw projecten en vriendschappen.

29-02/10-03 Stabilisatie staat centraal. U werkt aan een project voor de toekomst en bouwt aan een georganiseerd leventje. Half oktober hebt u plannen voor een grote reis, die eind november vaste vorm kunnen aannemen. Eind oktober en half december zijn ideaal om u in de liefde te verbinden. Kies voor het aangaan van een groots project voor begin november.

10-03/21-03 Tussen 20 oktober en 18 november beheerst een discussie (over een reis?) uw leven. Begin december komt u daar als winnaar uit tevoorschijn. Uw liefdesleven wordt begin november beschermd en de eerste helft van december belooft vooral als u met vakantie bent zonnig te worden. Half december krijgt u met spanning op uw werk te maken, maar die weerhouden u niet van een vrolijke eeuwwisseling.


&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">