21-05/01-06 In oktober worstelt u met liefdesperikelen. De problemen kunnen zelf zo hoog oplopen dat een familie- of huwelijkscrisis het gevolg is. Troost u, want tussen 9 en 18 november heerst totale sereniteit en wacht u een hartstochtelijke verzoening. De periode van 22 november tot 19 december is ideaal om u te verbinden.

01-06/11-06 U ontdekt begin oktober een nieuwe passie in de vorm van een hobby of idylle. De laatste tien dagen staan huis en haard centraal. Wat betreft uw liefdesleven wordt het tussen 18 en 27 november rozengeur en maneschijn! In die periode hebt u ook een markante ontmoeting. In december volgen gebeurtenissen die betrekking hebben op het buitenland elkaar snel op.

11-06/21-06 In oktober bent u vol passie en gemotiveerd. U geniet dankzij uw partner van romantische momenten, doet veel dingen samen en vult elkaar fantastisch aan. Venus verstoort uw liefdesleven begin november, maar maakt het vanaf de 27ste ruimschoots goed. Tot 6 december gaan wensen in vervulling. In december kunt u de eerste sappige vruchten plukken van een project uit juni.


&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">