20-04/30-04 Oktober staat in het teken van uw liefdesleven en uw financiën. Op beide gebieden boekt u positieve resultaten, mits u in uw relatie tussen 5 en 15 december duidelijk bent. Vanaf 15 oktober loopt u over van energie en bent u klaar voor het grote avontuur. Werk vooral in teamverband en houd tussen 26 november en 9 december rekening met obstakels. Pas op voor illusies!

30-04/10-05 Vanaf juni probeert u de balans al op te maken. In plaats van confrontaties geeft deze herfst u meer ruimte voor nieuwe onderhandelingen of ontbinding van contracten. Oktober werkt versterkend, alhoewel bepaalde gesprekken tot radicale beslissingen kunnen leiden. In december staat verandering centraal: laat het gebeuren en sta open voor het nieuwe.

10-05/21-05 Een emotionele kwestie van begin juli staat deze eerste herfstweek centraal. Een voorbereidend gesprek tussen 20 oktober en 18 november kan in december veel ellende voorkomen. In november hebt u dankzij uw verleidelijkheid en vastberadenheid de beste kaarten in handen om te onderhandelen. In uw liefdesleven krijgt u eind december met spanningen te maken.


&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">