21-03/31-03 Mars zoekt de tweede helft van oktober ruzie met u, waardoor de resultaten die u boekt niet in verhouding staan met uw geleverde prestaties. Troost u, want Venus biedt u wat betreft de liefde van 9 tot 19 november mooie perspectieven. Vanaf de 20ste staan het buitenland en scholing centraal. Begin december gaat het u voor de wind.

31-03/10-04 Als u graag in teamverband werkt, leent de eerste helft van oktober zich daar het best voor. In november probeert Mars u tot de 14de van slag te brengen, daarna wacht u een interessante ontmoeting of een geweldige verrassing. In december bent u niet te stoppen: uw onvermoeibaar enthousiasme opent vele deuren en zelfs het onverwachte past volledig in uw straatje.

10-04/20-04 Tot 18 oktober bruist u van energie! Is dat het gevolg van een hevige verliefdheid? In november ziet u de eerste resultaten van kansen die u in juni benutte, hoewel dit tussen de 13de en de 26de enigszins wordt overschaduwd door rivaliteit. Vanaf 20 december staat u volop in de schijnwerper. Eind november, begin december worstelt u met liefdesperikelen.


&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">