23-08/02-09 U kunt tot eind oktober genieten van de zegeningen van Jupiter. Hij helpt u te wennen aan de veranderingen die Pluto u opdringt. Vooral degenen van na de 28ste krijgen tussen 22 november en 19 december een heel ander leven. Uw liefdesleven is in oktober wisselvallig: nu eens bloeiend dan weer verwarrend. Ondanks dat bent u een en al energie.

02-09/12-09 Uw doel deze herfst is om iets op te bouwen. Half oktober is gunstig om een project aan te gaan. Concrete resultaten hiervan ziet u tussen 18 november en 3 december. Eind oktober en in de derde week van december wordt een reeds bestaande relatie hechter. In november gaat u energiek en efficiënt te werk; in december doet u het wat rustiger aan.

12-09/23-09 De periode tussen half oktober en half november is ideaal om discussies te voeren of om afspraken te maken. U kunt hier begin december positieve gevolgen van verwachten. Tot 11 november is uw liefdesleven honderd procent: romantiek ten top. Tussen 12 en 22 december wordt een delicate periode: laat de boel de boel óf gooi de knuppel in het hoenderhok.


&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">