22-07/02-08 U wordt tot eind oktober achtervolgd door materiële problemen. Het is daarom niet verstandig u ergens aan te binden. Reken half november op de steun van uw omgeving en op de realisatie van een fantastisch project aan het eind van deze maand. In december staat uw liefdesleven op een laag pitje, wat enigszins wordt gecompenseerd door een goed zakenleven.

02-08/12-08 Tot 16 oktober krijgt u met onvoorziene gebeurtenissen te maken, zoals een mogelijke verbintenis. Een verbeten discussie tussen 12 en 20 november leidt tot een radicale beslissing. In deze tijd wordt uw liefdesleven wel beschermd. December belooft u plezierige veranderingen, mits u zich tussen de 14de en de 22ste tolerant opstelt.

12-08/23-08 In oktober gaat u energiek en doeltreffend te werk. U stort zich met hart en ziel op een affaire van afgelopen juli. Vanaf november krijgen die fantastische mogelijkheden die u in juni kreeg gestalte. U doet goede zaken in december en sluit een akkoord. De laatste week van het jaar leggen spanningen een zware druk op uw liefdesrelatie.


&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">