21-06/01-07 Tot 16 oktober zit u op één lijn met uw omgeving, vooral met vrouwen. Een band die in juli ontstond, kan uitgroeien tot een hechte vriendschap. De tweede helft van oktober gaat u in teamverband doeltreffend te werk. De maand november maakt u wat weemoedig, maar de eerste twee weken van december laat Venus haar stralen op uw liefdesleven neer: laat u verwennen.

01-07/12-07 U verdiept een bepaalde vriendschaps- of liefdesrelatie in de tweede helft van oktober. Tussen 18 november en 3 december heeft een discussie resultaat: er kan wellicht een akkoord worden ondertekend. Reken voor een doeltreffende samenwerking op de eerste twee weken van november. De invloed van Saturnus versterkt in december uw liefdesleven.

12-07/22-07 Huis en haard houdt u tot 21 oktober bezig. Stort u in november op uw werk; in december kunt u de resultaten al bekijken. Tussen de 13de en de 26ste krijgt u te maken met spanningen als gevolg van een probleem uit juni. Pas tussen 27 november en 5 december op voor excessen op het gebied van eten, emotie en financiën. Verleiding staat in december centraal.


&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT="">