De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 17 oktober 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Het De Telegraaf Transferspel
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Crisissfeer rond
Rosalie Delon

   
 

AMSTERDAM - Rosalie Delon, die na het vertrek van haar levenspartner Alain Delon weer gewoon haar meisjesnaam Van Breemen voert, lijdt erg onder de scheidingsperikelen. De beeldschone Rosalie, die in Nederland aan een televisiecarrière is begonnen bij RTL5, veroorzaakt crisis op crisis bij de makers van haar programma 'Zondageffect'.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (341x512, 24kb)
Rosalie van Breemen.
"Ze is al een keer hysterisch huilend weggelopen. En de productiemedewerkers hebben ook al schoenen naar het hoofd gesmeten gekregen. Door haar emotionele problemen is ze soms echt onhandelbaar. De eerste eindredacteur die het programma begeleidde, wil niet meer met haar werken. Ze is aan haar tweede bezig. Het is een crime om het programma onder deze spanning te produceren", aldus ingewijden in Hilversum. Rosalie moet leren beseffen dat zij een baan heeft, waarin zij niet meer de hele tijd het middelpunt van het universum is."

Voorbereiden

Rosalie presenteert een pittig financieel-analytisch programma. De presentatrice zou evenwel af en toe te emotioneel zijn om zich voldoende voor te bereiden. "De mensen van de redactie sturen haar dossiers over de gasten die ze voor de camera moet interviewen, maar die leest ze gewoon niet. Elke tegenslag op de studiovloer leidt tot een escalatie. Iedereen hoopt dat de situatie in haar privé-leven snel verbetert. Want het werken wordt er voor de hele ploeg niet gemakkelijker door. We gunnen haar het beste en Rosalie kan ook heel aardig zijn, maar het wordt nu gewoon vervelend."

Het is het productieteam van 'Zondageffect' ook een doorn in het oog dat Rosalie haar beide kinderen, dochter Anouchka van 12 en haar 8-jarige zoon Alain-Fabien, steeds meeneemt naar de studio. "De twee kinderen die zij van de Franse filmgod kreeg, zijn echt engeltjes. Ze spelen in de kleedkamer de hele tijd computerspelletjes, maar het feit dat ze er zijn, leidt Rosalie toch af."

Het is te hopen dat de rust in het leven van Rosalie snel terugkeert, dan kan zij een aanwinst zijn op de Nederlandse televisie. En voor haarzelf geeft de televisiebaan haar oog op een nieuwe toekomst. Sterkte!




 

zoek naar gerelateerde artikelen


do 17 oktober 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.