De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 9 oktober 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Het De Telegraaf Transferspel
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Veel airmiles voor
Ooijer en Bouma

   
 

AMSTERDAM - De voor Oranje geselecteerde PSV'ers André Ooijer en Wilfred Bouma zijn alweer teruggekeerd van de trainingsweek op Gran Canaria. Voorafgaand aan het vertrek maandagochtend kreeg PSV van de KNVB te horen dat het tweetal niet zou worden geselecteerd, maar bij aankomst bleek dit alsnog het geval te zijn.

Het maken van twee vliegreizen in twee dagen tijd is met name voor Ooijer niet gunstig. De verdediger heeft een pijnlijke knie en ook last van vochtophoping. Morgen zal Ooijer door de medische staf van het Nederlands elftal worden onderzocht.

De drie PSV'ers, die voor het olympisch elftal zijn geselecteerd, maken overigens de gehele trip mee. Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar en Gino Coutinho keren vrijdagavond met de ploeg terug om zich de volgende ochtend alweer bij het olympisch elftal te melden voor de voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oostenrijk.

Behalve de internationals en de geblesseerden Kevin Hofland en Lindsay Wilson ontbreekt op Gran Canaria ook Jan Heintze, die naar Denemarken is gereisd om het eerste exemplaar van zijn biografie in ontvangst te nemen.

Overigens verblijft PSV deze week op Gran Canaria op uitnodiging van tweededivisieclub Las Palmas. Morgen spelen de Eindhovenaren ter afsluiting van de trainingsweek een wedstrijd tegen de gastheer.

De KNVB wil dat Jong Oranje de uitwedstrijd tegen Jong Oostenrijk niet afwerkt op de dag dat prins Claus wordt begraven. De nationale voetbalbond wil dat de ploeg niet dinsdagavond maar woensdag in Pasching uitkomt. Later op deze dag neemt het Nederlands elftal het in Wenen op tegen Oostenrijk. Deze wedstrijd gaat gewoon door. Het is nog niet bekend of het verzoek van de KNVB wordt gehonoreerd.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 9 oktober 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.