De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
za 28 september 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Het De Telegraaf Transferspel
Dating 
Nieuwsquiz 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Huwelijksnacht op
politiebureau

   
 

AMSTERDAM - Peter en Marianne de Beer uit Poeldijk hebben hun huwelijksnacht moeten doorbrengen op het politiebureau. Na te hebben genoten van een geweldige trouwdag kwam het verliefde stel donderdagnacht met een taxi aan bij hotel Golden Tulip Carlton in Naaldwijk. Hier zouden de 45-jarige bruidegom en zijn 43-jarige bruid hun huwelijksnacht doorbrengen in de vooraf gereserveerde en reeds betaalde bruidssuite.

Het liep echter geheel anders. Na een hevige ruzie met de 44-jarige nachtportier van het hotel begon het bruidspaar onder meer te smijten met asbakken en een bloempot, die bij de receptie stonden. De portier, die zich bedreigd voelde, alarmeerde de politie en zo eindigde de huwelijksnacht op het bureau.

"Het is heel stom geweest om die man allerlei spullen naar het hoofd te gooien", verzucht bruid Marianne een dag na het incident. "Maar ik was zo ontzettend boos.

Deze man verpestte onze hele dag."

Volgens de Poeldijkse gedroeg de portier zich ronduit onbeschoft. "Toen wij midden in de nacht met al onze koffers en cadeaus voor de deur stonden, liet hij ons eerst minutenlang aanbellen. Daarna gooide hij ons de sleutel van onze kamer toe en hielp niet eens even om al die zware spullen naar de lift te brengen. Ook kon er geen vriendelijk woord vanaf over onze bruiloft", verzucht Marianne, die zich een heel andere ontvangst had voorgesteld.

Toen de echtelieden naar eigen zeggen ook nog naar de verkeerde etage werden verwezen, hadden ze er zo'n genoeg van dat ze besloten naar huis te gaan. De portier werd gevraagd een taxi te bellen.

"Terwijl wij op die taxi aan het wachten waren, vroeg Peter wie de manager was en wanneer hij die zou kunnen spreken. De portier was toen zo onbeschoft, hij reageerde niet eens meer, zat gewoon te zappen voor de tv. Ik werd toen zo kwaad dat ik een asbak heb gepakt en naar zijn hoofd heb gesmeten."

Een woordvoerster van het hotel zegt het incident te betreuren. "Deze mensen voelden zich niet correct behandeld en zijn toen uit hun slof geschoten", aldus de zegsvrouw, die zegt zoiets nooit eerder te hebben meegemaakt.

Maandag vertrekken de echtelieden op huwelijksreis naar Costa Rica.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


za 28 september 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.