De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
wo 4 september 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Kies uw favoriete winkel 
Elite Modellook 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   F I N A N C I Ë L E   T E L E G R A A F 
 
ACTUEEL FINANCIEEL NIEUWS: WWW.DFT.NL
  Unilever bakt voor
haastige mannen

Van een onzer verslaggevers

   
 

AMSTERDAM - Het Brits-Nederlandse concern Unilever gaat zijn Bertolli-broodjes ruim aan de man brengen. Via het koelvak van benzinestations. De afgelopen maanden werden de broodjes al verkocht bij de lunchcafés van Bertolli. Ook zijn de broodjes getest bij luchtvaartmaatschappij Basiq Air en zes pompen van Shell.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (426x284, 34kb)
Unilever gaat zijn Bertolli-broodjes ruim aan de man brengen. (Foto: ANP)
Het wordt een broodje voor de man, zo maakte het concern gisteren tijdens een presentatie bekend. Want de ervaring leert dat 80% van de aankopen bij een tankstation door gehaaste mannen wordt gedaan. Al snel bleek dat de Nederlandse man-on-the-move niet warm loopt voor vegetarische broodjes. Die werden dan ook vervangen door een gezellige kip-variant. Zo'n broodje Bertolli kost €3,45 of €3,85.

Een revolutie, zo heet het bij Unilever. Voor het eerst in de geschiedenis van het Brits-Nederlandse concern biedt het verse en dus bederfelijke waar aan. Vers kent zo zijn specifieke houdbaarheid. Een lekker belegde knapperige Italiaanse ciabatta is het broodje Bertolli dan ook niet. Alleen zachte broodjes zijn bruikbaar in het koelvak. Maar brood uit het koelvak smaakt niet bepaald fris. Voor het beste resultaat moet je je meeneembroodje dan ook een half uurtje laten staan om het op temperatuur te laten komen.

Pas dan komt de smaak tot zijn recht.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


wo 4 september 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.