De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
ma 2 september 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Kies uw favoriete winkel 
Elite Modellook 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Postcodemiljonair
wil een vrouw

   
 

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (284x426, 19kb)
Ger Knoops is blij met zijn miljoen euro maar wil ook graag een vrouw. De Limburger zegt zijn baan op en kan zich nu aan een zoektocht wijden. (Foto: jan paul kuit)
AMSTERDAM - De Limburgse winnaar van de Zomerkanjer van de Postcodeloterij blijkt een vrijgezel die naarstig op zoek is naar een vrouw. Ger Knoops (37) uit Koningsbosch, productiemedewerker bij Rockwool met een maandsalaris van 1500 euro netto, werd afgelopen weekeinde tot zijn eigen stomme verbazing miljonair. Hij won 1.129.629 euro, bijna 2,5 miljoen gulden.

"Ik denk dat de dames nu wel in de rij zullen staan", lacht Ger, die nog thuis bij zijn ouders woont. "Maar ze zijn van harte welkom.

Blond of zwart maakt me niet zoveel uit. Zij moet vooral een goed hart hebben, een beetje intelligent zijn en het liefst een leuke baan hebben.

Ik ben benieuwd. Laat de vrouwtjes nu maar komen!"

Knoops zegt gisternacht redelijk goed geslapen te hebben nadat de miljoenenregen in zijn Haverterstraat met postcode 6104 AR viel. Samen met zijn familie heeft hij thuis een goeie fles wijn opengetrokken.

"Het gaat nu pas tot me doordringen", aldus Ger. "Wat ik als eerste ga doen? Ik denk een nieuwe auto. Mijn Volvo 440 is bijna tien jaar oud. Een leuke Porsche staat op mijn lijstje. Op tv zag ik laatst een hele mooie. Maar ik wil ook mijn oom Jacques in Australië gaan bezoeken. Ik heb hem al zolang niet gezien"

De gefortuneerde Limburger kondigt aan zijn baantje bij Rockwool vandaag al te zullen opzeggen: "Ik ga uitkijken naar een leuke job voor halve dagen. Ik ben een echte levensgenieter."

De negen Zomerkanjer-winnaars werden zaterdagavond gehuldigd tijdens een groots feest op het Koningsplein in Koningsbosch.

Leraar Rob Hammen won samen met zijn echtgenote Susanne 593.000 euro. "Heerlijk", zegt Rob. "We zijn al vijf jaar bezig om ons huis uit 1936 op te knappen. Alles dat ik kan, doe ik zelf. En dat zal ik nu ook wel blijven doen. Onze dochter Sarah is nu tien weken oud. Voor haar ligt natuurlijk een leuke spaarregeling klaar, ook al hadden we er al een. Verder zullen we echt geen gekke dingen gaan doen hoor. Al onze vrienden en familieleden willen we laten meedelen in ons geluk. Begrijp me goed, we waren al heel gelukkig en dat willen we wel zo houden."

De 31-jarige Chantal van de Visse ontvangt door stom toeval een bedrag van 333.333 euro op haar rekening. Zij woonde lang in de Haverterstraat maar liet na haar verhuizing twee jaar geleden haar postcode niet veranderen bij de loterij. "Dat wist ik heus wel", zegt Chantal, "maar ik dacht: laat maar zo. Gek hè? Volgende week word ik 31. Dit toch een prachtig verjaardagscadeau?"
 

zoek naar gerelateerde artikelen


ma 2 september 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.