De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 8 augustus 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Ronaldo blijft
bij Inter

   
 

MADRID - Na dagen van speculaties blijft Ronaldo gewoon bij Inter. Real Madrid heeft laten weten dat het plan om de Braziliaanse aanvaller naar Spanje te halen, van tafel is.

"De kans is voorbij", zei technisch directeur Jorge Valdano van Real. "Het verhaal begon met het bezoek van de manager van Ronaldo en is geëindigd met de aankomst van Ronaldo in Milaan. Zijn manager is verantwoordelijk voor alle onrust. Wij hebben nooit een bod gedaan en hebben nooit onderhandeld met Inter."

Ronaldo arriveerde dinsdag in Milaan. Hij zou toen hebben aangegeven dat hij weg wil bij Inter. Na een twee uur durend gesprek met Rinaldo Ghelfi, van Inter zou de aanvaller echter van gedachten zijn veranderd. Hij verscheen gisteren op het trainingsveld in Milaan.

Zijn manager Alexandre Martins bevestigde voor de radio dat Ronaldo bij Inter blijft. "Hij heeft in Milaan getraind. Hij is voor de komende vier jaar alle 365 dagen per jaar speler van Inter."

Ex-voetbalinternational Frans Thijssen heeft een contract voor een jaar getekend als hoofd van de jeugdopleiding bij Al Wahda uit de Verenigde Arabische Emiraten. Bij die club uit Abu Dhabi werkt Tiny Ruys als hoofdtrainer. Die oud-speler van Fortuna Sittard wordt geassisteerd door Danny Hoekman.

Arie van Lent heeft in Keulen een operatie aan de rechterknie ondergaan. Bij de aanvaller van Borussia Mönchengladbach is de voorste kruisband vervangen en een deel van de buitenmeniscus verwijderd. De ingreep is volgens de Duitse club naar wens verlopen.

Van Lent raakte afgelopen weekeinde in de oefenwedstrijd tegen Standard Luik zwaar geblesseerd. Hij is een half jaar uitgeschakeld.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


do 8 augustus 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.