De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 2 augustus 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Vitesse lonkt naar grote sponsor

Van onze medewerker

   
 

ROZENDAAL - Vitesse mag dan een andere koers zijn ingeslagen, er werd niet afgeweken van een presentatie op het chique landgoed Rosendael. Jarenlang werden daar de ambitieuze plannen voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Nu toonde de nieuwe trainer Mike Snoei zich veel gematigder.

"Het zou al mooi zijn als we met deze selectie van 24 spelers het eind van de nationale competitie halen, een goede prestatie neerzetten in de Amstel Cup en in Europees verband meer dan twee rondes overleven. In deze groep zit nog veel rek, omdat het een jonge ploeg is, zodat we veel kunnen trainen, waardoor we sterker kunnen worden."

Vitesse werkt volgens voorzitter Jos Vaessen dit seizoen met een begroting van 20,4 miljoen euro, zo'n vier miljoen euro minder dan vorig seizoen. "Maar we zetten in voor meer inkomsten om het gat van ongeveer drie à vier miljoen euro in de begroting te kunnen dekken. Een nieuwe shirtsponsor (vraagprijs: twee miljoen euro) is welkom. Gesprekken zijn gaande. Ajax heeft ABN/Amro, Feyenoord Stad Rotterdam en PSV Philips. Allemaal grote concerns die in die plaats zijn gevestigd. Als wij nu Akzo, met het hoofdkantoor in Arnhem, kunnen krijgen, is mijn dag goed."

Mike Snoei moet het gemis van Sikora, Diarra, Van Hintum, Kreek en Babangida zien op te lossen, maar dat moet volgens de leiding kunnen met nieuwe spelers als Rankovic en Frankel. "We moeten volgend seizoen niet opnieuw gedwongen worden een aantal talentvolle spelers te verkopen om financieel rond te komen, want dan voorzie ik sportief gezien wél een terugval", zei technisch manager Jan Streuer.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


vr 2 augustus 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.