De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
vr 2 augustus 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Relatie Wendy en Xander
zwaar onder druk

door Petra Boots

   
 

AMSTERDAM - Het huwelijk van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé gaat niet door. Dit trieste nieuws hebben hun wederzijdse families twee dagen voor de bruiloft bekendgemaakt. Volgens de families is de oorzaak terug te voeren op problemen in de relationele sfeer. Zowel Xander als Wendy is zeer aangeslagen door deze beslissing en is deze tegenslag aan het verwerken. De afgelopen maanden is hun relatie bijzonder zwaar onder druk komen te staan door diverse publicaties over het verleden van de zanger.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (284x426, 13kb)
Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk in gelukkiger tijden. Twee dagen voor hun huwelijk laten hun families weten dat het feest niet doorgaat... (Foto: Albert den Iseger)
Xander: "Ik heb vreselijke fouten gemaakt en daar zal ik nu voor boeten. Ik heb er alles voor over om het vertrouwen van Wendy terug te winnen." Beiden geven aan dat zij rust nodig hebben om hun leven weer op de rails te zetten en doen een dringend beroep op iedereen om hun die tijd te gunnen.

Vorige week vertelden Wendy en Xander in een exclusief interview met deze krant nog enthousiast over wat de mooiste dag van hun leven had moeten worden. Anderhalf jaar geleden vroeg Xander of Wendy de rest van zijn leven met hem wilde delen. De razend populaire zanger en de niet minder geliefde presentatrice waren inmiddels meer dan drie jaar bij elkaar en konden bijna niet wachten tot ze elkaar het jawoord konden geven.

Aan het voorgenomen huwelijk is een lange voorbereidingstijd voorafgegaan. Het moest een feest met alle toeters en bellen worden. Samen de ringen ontworpen, een prachtige bruidsjurk van een vooraanstaande Londense ontwerpster, een vakantie in Indonesië, een fantastische vrijgezellendag en nu, wat verschrikkelijk spijtig is, even helemaal niets meer...
 

zoek naar gerelateerde artikelen


vr 2 augustus 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.