De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
zo 30 juni 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Zomerhoroscoop 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  En dat is rechtszaak nummer
   
 

AMSTERDAM - Het houdt niet op voor filmproducent Steve Bing. Nu eindelijk de lucht geklaard lijkt rondom de zaak Liz Hurley: Ja, hij is de papa van zoontje Damian, dacht Bing zijn aandacht te kunnen focussen op de tweede zaak, die van MGM-topman Kirk Kerkorian. Kirk beweert naar aanleiding van dna-materiaal op een flosdraadje dat Bing de vader is van het kind van Kirks minnares, de vierjarige Kira.

Alsof dat niet genoeg is, wordt nu rechtszaak nummer drie aangespannen. Bing kan er bijna zijn hobby van maken. Eén opluchting; het betreft dit keer geen klein grut dat de 36-jarige Bing al dan niet verwekt zou hebben.

Ex-vriendin

Dit keer is de Amerikaanse actrice Brenda Swanson, de ex-vriendin van Bing degene die een proces tegen Steve aanspant. Zij klaagt de zakenman aan voor ruim 15 miljoen euro omdat hij haar goede naam zou hebben aangetast. Swanson, die tijdens de rel tussen Hurley en Bing openlijk de kant van haar ex-vriend koos, vindt dat Bing haar in diskrediet heeft gebracht door haar een leugenaar te noemen.

Swanson beweert namelijk een relatie te hebben gehad met Bing terwijl hij zich ook inliet met Hurley. Bing, die op dit moment gezien wordt met 55-jarige actrice Farrah Fawcett, heeft tegen zijn vrienden altijd ontkend een relatie met haar gehad te hebben. Hij heeft wel toegegeven haar een keertje 'op een natuurlijke wijze' te hebben ontmoet. Nadat Swanson het eerst had opgenomen voor Bing - ze had gezegd dat Hurley hem met haar zwangerschap erin had geluisd - begon ze even later een eigen hetze tegen de geplaagde man. Ze noemde hem een onverantwoordelijke versierder. Hij reageerde daarop met de woorden dat zij zich alleen maar over hem uitlaat voor geld.

Kortom; Steve kan zijn legertje advocaten weer op oorlogspad sturen.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


zo 30 juni 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.