De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 11 juni 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Lezerservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
SPORT ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Inamoto mag weg
   
 

LONDEN - Junichi Inamoto mag transfervrij vertrekken bij Arsenal. De Japanse international werd door de Engelse landskampioen in juli 2001 voor 6,2 miljoen euro overgenomen van Gamba Osaka. De 22-jarige middenvelder kwam nooit in actie in het eerste van Arsenal.

De Duitse internationals Thomas Linke (36 wedstrijden) en Marco Bode (35 wedstrijden) hebben hun afscheid in de nationale ploeg aangekondigd. Beide spelers zijn 32 jaar. Linke gaat na het WK nog wel door bij zijn club Bayern München. Bode, die in 1996 met 'die Mannschaft' Europees kampioen werd in Engeland, zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en verlaat Werder Bremen na tien jaar trouwe dienst.

Duitsland kan in het duel met Kameroen beschikken over Miroslav Klose. Er was even sprake van lichte paniek, omdat de spits in de slotfase tegen Ierland (1-1) een knieblessure had opgelopen. Sindsdien bleef Klose vier dagen aan de kant. Gisteren trainde hij echter weer volledig mee. Duitsland moet op z'n minst gelijkspelen tegen de Afrikanen om de volgende ronde te halen. Klose is tot dusver topscorer op het WK met vier treffers.

Bondscoach Srecko Katanec van Slovenië moet het laatste WK-duel van zijn ploeg bekijken vanaf de tribune. De FIFA heeft de coach gestraft voor zijn gedrag in de tweede wedstrijd tegen Zuid-Afrika (0-1 verlies), waarin vierde official Jan Wegereef hem naar de tribune verbande.

De Braziliaanse bondscoach Luiz Felipe Scolari heeft de FIFA opgeroepen videobeelden te bekijken van de WK-wedstrijd tegen China. Scolari meent dat zijn speler Ronaldinho ten onrechte een gele kaart heeft gekregen. Na Brazilië's eerste duel met Turkije legde de bond Rivaldo een boete op naar aanleiding van tv-beelden. Nu moet de FIFA ook in Ronaldinho's geval naar het hulpmiddel grijpen, vindt Scolari.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 11 juni 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.