De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
za 1 juni 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B I N N E N L A N D 
BINNENLAND ACTUEEL: NIEUWSPORTAAL
 
  Bikini met koelbox
   
 

AMSTERDAM - Wie er vandaag de dag - en dat kan met 25°C. en veel zon meteen al dit weekeinde - een beetje trendy bij wil lopen op het strand, moet op zijn minst bij de bikini passende Italiaanse slippertjes, een flaphoed en een omslagrokje dragen. Helemaal af is het echter pas als ook de koelbox hetzelfde motiefje heeft als de haltertop met heupbroek.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (284x426, 19kb)
Hot: bontgekleurde bikini's met passende accessoires
"Het hoog opgesneden broekje waardoor je benen zo lekker lang leken, is nu echt uit", zegt Liesbeth Siekeman, woordvoerster van H&M waar ze dus onder andere bikini's mèt koelbox verkopen. "We hebben nu broekjes met pijpjes. Die zijn er in allerlei kleuren, van bontgestreept tot en met drukke bloempatronen."

Liesbeth Siekeman van H&M: "Om het af te stylen kun je er een geborduurde tuniek overheen dragen om mee op te boulevard te flaneren."

Want badmode is vooral om te showen op het droge, zegt ook Peter Guiking van de Rotterdamse winkel Heaven Lingerie waar je met strass-steentjes versierde bikini's en setjes in tijgerprint kunt kopen. "Ieder jaar denken we dat de dierentrend over zal zijn, maar tijger blijft goed verkopen. Vooral hier in Rotterdam", zegt hij.

In de Amsterdamse scene is het daarentegen veel goud en zilver dat blinkt onder de zon. Laurette Traa, uitbaatster van de strandtent Woodstock waar trendy Amsterdam op zonnige dagen chillt en loungt: "Het zijn dit jaar vooral touwtjesbikini's, geborduurd met pailletjes en versierd met bloemenkettingen en schelpenceintuurs. Overdag als zonnetenue, 's avonds gaat er een linnen broek overheen en is het een dansoutfit."

In de duurdere prijsklasse komen de must-have strandspullen deze zomer van Pucci. Het maakt niet uit wát je hebtáls je er maar iets van hebt. Hetzelfde geldt voor het breimerk Missoni. Van het strand door naar de lunch doe je in een kaftan van Yves Saint Laurent of Sonia Rykiel. Aanrader is ook een Braziliaanse bikini in luipaardprint van Dolce&Gabbana. Of een 'sportieve' bikini met Dior-logo.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


za 1 juni 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.