De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 14 mei 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Groningen bijna rond met Mulder
   
 

GRONINGEN - Youri Mulder speelt hoogstwaarschijnlijk volgend seizoen in het Oosterpark. Beide partijen zijn in onderhandeling over de transfer van Mulder van Schalke O4 naar FC Groningen. "We hebben een goed gevoel over de gesprekken", aldus FC Groningen-directeur Hans Nijland.

Zowel Youri Mulder als FC Groningen willen graag dat de spits volgend seizoen in het Oosterpark speelt. Mulder, die afgelopen zaterdag zijn negenjarige voetbalverblijf in Gelsenkirchen afsloot, mag transfervrij vertrekken. "FC Groningen heeft me een serieuze aanbieding gedaan. Toen ik nog bij Twente voetbalde, dacht ik al dat ik daar nog weleens zou willen voetballen", aldus Mulder. Andere contacten met FC Twente en AZ zijn op een laag pitje gezet.

FC Groningen wil met Mulder een scorende spits en een persoonlijkheid binnenhalen. Hans Nijland: "We zijn al een tijdje op zoek naar een ander type spits. Met Youri Mulder komt er tevens een brok ervaring mee. Het zou een opmerkelijke transactie zijn met een geweldige uitstraling voor de club. Youri kan ons helpen weer een stapje hogerop te komen."

Eindhoven heeft het contract van rechtsback Geoffrey Prommayon met een jaar verlengd. Vandaag hoopt Eindhoven bovendien rond te komen met doelman Wilburt Need, die de vertrekkende Martijn Besselink gaat opvolgen. Bouarfa Yahioui en Ivo Jongepier hebben definitief te horen gekregen dat zij volgend seizoen niet meer bij Eindhoven spelen, terwijl Sander van Huijksloot alsnog een aanbieding voor een jaar heeft gekregen.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 14 mei 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.