De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
do 2 mei 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
Over Geld 
Scorebord 
Autotests 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
Koopjesjager 
---
Met Elkaar 
Netmail 
Dating 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   T E L E S P O R T 
 
  Skybox-houder overstelpt met brieven Feyenoorders
   
 

AMSTERDAM - Ondernemer en skybox-houder in De Kuip, Ben van den Bos (42), wordt overstelpt met brieven en reacties van rasechte Feyenoord-fans uit het hele land, die azen op een van de twee kaartjes voor de UEFA-Cupfinale die de Rotterdammer gratis wil weggeven.

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (426x284, 16kb)
De Rotterdamse skybox-houder Ben van den Bos is overstelpt met reacties naar aanleiding van de twee gratis kaartjes die hij in de aanbieding heeft voor de UEFA-Cupfinale in De Kuip waarin Feyenoord volgende week speelt.
Vele honderden brieven en kaartjes zijn er inmiddels binnengekomen bij Van den Bos, die afgelopen zaterdag in deze krant zijn kaartjesactie ontvouwde. De ondernemer heeft zelfs 'brieven met inhoud' gekregen van fans, die hem willen omkopen om zo aan de felbegeerde finalekaartjes voor 8 mei te komen.

"Het is onvoorstelbaar om te zien wat mensen allemaal over hebben voor toegangsbewijzen", aldus Van den Bos.

Samen met collega-ondernemer Sipke Feenstra geeft de ondernemer twee van de in totaal dertien stoelen die hij in het stadion heeft, voor niets weg. Als voorwaarde stelt hij wel, dat de twee kaartjes gaan naar absolute Feyenoord-fans. "Alleen mensen die er alles aan hebben gedaan om aan kaartjes te komen, komen in aanmerking", zo laat Van den Bos weten.

Hij zal vijftig reacties selecteren. Twee onafhankelijken, hoogstwaarschijnlijk enkele oud-Feyenoorders, loten maandag de twee gelukkigen. Fans kunnen nog tot aankomend weekeinde reacties sturen naar: Snelbouw Interieurgroep/Regus, t.a.v. mevrouw Marlies van Muilwijk, Lichtenauerlaan 102-120, 3062 ME, Rotterdam.

Huldiging

Feyenoord wordt als het de finale van Borussia Dortmund wint, op Hemelvaartsdag om twee uur op de de Coolsingel gehuldigd.

Een eventuele huldiging van Ajax als landskampioen zal op aandringen van de supporters toch aanstaande zondag plaatsvinden, in plaats van op maandag. De huldiging zal dan rond 18.00 uur plaatsvinden nabij de ArenA.

Het Leidse- en Museumplein, van oudsher de huldigingplaatsen, vallen als locaties af. Op het Museumplein wordt die dag het bevrijdingsfestival gehouden. Het Leidseplein is geschrapt vanwege infrastructurele problemen.

Ajax moet zondag in Nijmegen één punt halen tegen NEC om het 28ste landskampioenschap in de wacht te slepen.




 

zoek naar gerelateerde artikelen


do 2 mei 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.