Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Veilinghal
Privé
Siteshopper
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

maandag
17 januari 2000
 

[V & L informatica]

Maradona kickt af in Canada

BUENOS AIRES, maandag

Diego Maradona reist op korte termijn naar Canada. De oud-voetballer gaat in Toronto een afkickprogramma volgen. "Komende maandag of dinsdag zal hij naar Canada vertrekken. Daar zal hij verder worden behandeld", vertelt zijn persoonlijke arts Alfredo Cahe.

Maradona liet vrijdag in een televisie-uitzending weten klaar te zijn voor het volgen van een ontwenningskuur in het buitenland. 'Pluisje' werd vorige week in het ziekenhuis opgenomen met hartklachten. Deze zijn veroorzaakt door het langdurig gebruik van cocaïne, en vraatzucht. Voor zijn leven werd gevreesd.

De Argentijn had moeite om zich uit te drukken in de uitzending, die een uur duurde. De 39-jarige voormalige sterspeler zei dat hij graag op Cuba wil afkicken, waar hij bevriend is met president Fidel Castro. De artsen hebben besloten Maradona naar Canada te sturen.

Een Canadese official liet vorige week echter weten dat Maradona toegang zou kunnen worden geweigerd op grond van zijn criminele verleden. De Zuid-Amerikaan werd in 1998 veroordeeld wegens het schieten op journalisten.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




© 1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl