Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsFocus
Reiswereld
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Veilinghal
Privé
Siteshopper
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

zaterdag
15 januari 2000
 

[BOL]

Ex van Mel G. neemt
genoegen met ƒ4 miljoen

door Henk van der Meyden - AMSTERDAM, zaterdag

Jimmy Gulzar, de Amsterdamse echtgenoot van Spice Girl Mel G. mag dan bij zijn scheiding een afkoopsom van tien miljoen gulden hebben geëist, hij neemt nu genoegen met veel minder!

Twee weken na het nieuws van de huwelijksbreuk is hij naar onderhandelingen met Mel G. en haar advocaten akkoord gegaan met een bedrag van twee en een half miljoen gulden cash en een flat ter waarde van anderhalf miljoen in Noord-Londen. Mel G. heeft dus een voordeel van zo'n zes miljoen gulden.

Jimmy accepteerde dit aanbod van Mel G. op advies van zijn advocaat. In Engeland houdt men bij een financiële regeling namelijk veel rekening met de tijdsduur van het huwelijk. Jimmy en Mel waren slechts 16 maanden getrouwd. Bij de regeling is ook overeengekomen dat Mel G. hun dochtertje Phoenix (tien maanden) behoudt. Jimmy heeft wel recht op bezoek.

Hoewel alle details nog niet op papier staan, verliepen de onderhandelingen heel amicaal. Een vriend: "Er is ook nog gesproken over een eventuele verzoening maar daar ziet niemand toch echt iets in."

Jimmy heeft inmiddels het landhuis waar hij met Mel G. woonde verlaten. Hij verblijft nu in een flat in Noord-Londen waarvan de huur bijna drieduizend gulden per week wordt betaald door Mel G.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




© 1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl