Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Veilinghal
Privé
Siteshopper
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
[Consumerdesk]
 

donderdag
13 januari 2000
 

[Veilinghal]
[Siteshopper]
[BOL]
[El Cheapo]

Cher slechtst geklede vrouw

LOS ANGELES, donderdag

Cher is door modecriticus Mr. Blackwell uitgeroepen tot slechtst geklede vrouw van 1999. Hij omschreef de zangeres en actrice, die bijna ieder jaar wel op de lijst voorkomt, als ,,het ultieme modefiasco''. Op nummer 2 en 3 eindigden respectievelijk zangeres Celine Dion en de Britse koningin Elizabeth.

Cher
...modefiasco...

De Britse koningin kreeg ongezouten kritiek van Blackwell, een modeontwerper zonder voornaam. ,,Was ze de kerstboom van het paleis of gewoon een koninklijke clown?'' Hij reageerde op de bontgekleurde outfit die Elizabeth droeg in november. Een van de Britse tabloids noemde haar destijds de 'Harlequeen'.

Andere hoge noteringen waren er voor de actrices Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston en Cameron Diaz en zangeres Britney Spears. Volgens Blackwell zijn veel vrouwen op zijn lijst zeer talentvol, ,,maar als het gaat om het uitkiezen van hun kleding, lijken ze beland te zijn in het land van slechte smaak, met geen uitgang in zicht''.

Het lijstje van Blackwell is een traditie in Hollywood die ieder jaar op veel belangstelling kan rekenen. Dit jaar is de veertigste keer dat hij er een samenstelde. Overigens maakte hij ook een lijstje met bestgeklede vrouwen. Daarop prijken de namen van onder anderen Nicole Kidman, Sharon Stone, Barbara Streisand, Sophia Loren en Sophie Rhys-Jones. Die laatste trouwde vorig jaar juni met de jongste zoon van koningin Elizabeth, Edward. (ANP)






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




© 1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl