Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Veilinghal
Privé
Siteshopper
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

vrijdag
7 januari 2000
 

[ABN]
[I-Pay met SET]
[V & L informatica]
[Cybercard]
[Vacatures]

Dion Dublin breekt nek

Van onze Telesportredactie - BIRMINGHAM, vrijdag

De Engelse aanvaller Dion Dublin is zeer zwaar geblesseerd geraakt. De speler van Aston Villa blijkt in het duel tegen Sheffield Wednesday zijn nek te hebben gebroken.

Een operatie van twee en half uur moet zijn loopbaan veiligstellen. Onderhand is de spits voor de rest van het seizoen uitgeschakeld en mag hij ten aanzien van zijn gezondheid niets riskeren.

• De Duitse international Markus Babbel verruilt na dit seizoen Bayern München voor Liverpool. De verdediger kan transfervrij vertrekken bij de Duitse kampioen en zal een driejarig contract tekenen bij de club van Sander Westerveld en Erik Meijer.

• Anghel Iordanescu is de nieuwe trainer van Al Hilal. Dat hebben vertegenwoordigers van de Saudische voetbalclub bekendgemaakt. De voormalig bondscoach van Roemenië tekende een contract voor één seizoen tegen een jaarsalaris van zo'n 1,3 miljoen gulden.

• Jong Oranje heeft een vriendschappelijke wedstrijd tegen Marokko met 0-0 gelijkgespeeld. Bij Jong Oranje kreeg Humphry Rudge een rode kaart na een overtreding.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




© 1996-2000 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl