Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Veilinghal
Privé
Siteshopper
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

maandag
20 december 1999
 

[Qxl]
[Telegraaf]
[V & L informatica]
[Cybercard]
[Vacatures]

Den Bosch aan kop

Van onze hockeymedewerker - AMSTERDAM, maandag

De laatste competitieronde voor de winterstop leverde bij de hockeyers slechts één rechtsgeldige wedstrijd op. Den Bosch versloeg HGC met maar liefst 4-0 en dat leverde, omdat alle concurrenten hun duel afgelast zagen worden, meteen de koppositie op.

MEP en Oranje Zwart probeerden het nog wel, maar een kwartier voor tijd, bij een verrassende 2-1 voorsprong voor thuisploeg MEP, verhinderde de zware sneeuwval verder spelen. Voor Oranje Zwart wordt het straks in maart nog een zware dobber omdat Piet-Hein Geeris vlak voor het staken van de wedstrijd met geel naar de kant werd gestuurd en de Australiër Stacey er volgend jaar zeker niet bij zal zijn. Voor MEP wordt het dan dus tegen tien man vijftien minuten het doel dichtspijkeren voor drie belangrijke punten.

Met blessures voor Van Meer, Neuberg en Veen was HGC geen partij voor Den Bosch, dat de eerste competitiehelft uitermate sterk afsloot. Na een desastreus begin zijn de Bosschenaren de herfstkampioen. Dat geeft, naast de eigen kracht in Den Bosch, ook veel prijs over het huidige, misschien wel bedenkelijke, niveau in de hoofdklasse, waar alle gerenommeerde ploegen Den Bosch de kans gaven om na die zwakke start zo eenvoudig terug te komen.


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
© 1996-1999 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl