Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Veilinghal
Privé
Siteshopper
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

donderdag
9 december 1999
 

[Vacatures]
[Klik hier naar Matra Nortel]
[V & L informatica]
[Cybercard]
[EUBOS.NL]
[Qxl]

Oremans toch bij Masters

Van onze Telesportredactie - AMERSFOORT, donderdag

Miriam Oremans neemt volgende week toch deel aan de Masters. De tennisster uit Berlicum, onlangs uit de top-honderd gevallen, had zich aanvankelijk met een blessure voor het evenement afgemeld. Ze had een rustperiode ingelast, maar heeft inmiddels de training hervat. Oremans kampte met problemen aan de schouder.

Bij de vrouwen verdedigt Amanda Hopmans haar titel. Bij de mannen geldt dit voor Raemon Sluiter. Naast hem zullen onder andere Jan Siemerink en Paul Haarhuis aantreden in Warmond. Richard Krajicek, Sjeng Schalken, John van Lottum en Peter Wessels ontbreken bij de nationale tennisafsluiting van het millennium.

• De Australische Davis-Cupcoach John Newcombe heeft in Sydney officieel het olympisch tenniscentrum geopend. Met de opening van dit complex zijn de bouwwerkzaamheden in Homebush Bay afgerond. In ruim twee jaar is een complex ter waarde van vijftig miljoen gulden neergezet. Het park met zestien banen wordt behalve voor de Spelen gebruikt voor het ATP-toernooi in Sydney en Davis-Cupwedstrijden. Het centre court heeft een capaciteit van 10.000 zitplaatsen.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




© 1999-1999 Dagblad De Telegraaf. Alle rechten voorbehouden
e-mail: redactie@telegraaf.nl