Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

dinsdag
30 november 1999
 

[PC Thuis]
[Klik hier naar Matra Nortel]
[Qxl]
[Cybercard]
[Vacatures]

Doelman scoort drie keer

BUENOS AIRES, dinsdag

De Paraguayaanse international José Luis Chilavert heeft een unieke prestatie geleverd in de Argentijnse voetbalcompetitie. Hij werd de eerste doelman die in een wedstrijd op het hoogste niveau drie keer scoorde.

Chilavert deed dat driemaal vanaf de strafschopstip, in de 45e, 75e en 82e minuut. Zijn club Velez Sarsfield versloeg Ferrocarril Oeste met 6-1. Chilavert heeft in zijn loopbaan inmiddels 46 keer gescoord, 35 keer uit een strafschop.

• De Engelse politie stelt een onderzoek in naar het gedrag van de Tottenham-spelers David Ginola en Tim Sherwood. Volgens de BBC wordt de Fransman er van verdacht fans van zijn voormalige werkgever Newcastle United te hebben geprovoceerd. Tim Sherwood zou Newcastle-supporters hebben uitgescholden.

• Venezia heeft met onmiddelijke ingang trainer Giuseppe Materazzi de laan uitgestuurd. Zijn voorganger Luciano Spalletti is teruggehaald naar de gondelstad. Reden voor het ontslag zijn de povere resultaten van de laatste tijd.

• Pele, Franz Beckenbauer en Michel Platini luisteren 12 december in Brussel de loting van EURO 2000 op met hun aanwezigheid. Dat heeft toernooidirecteur Alain Courtois bekendgemaakt.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.