Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

maandag
29 november 1999
 

[Qxl]
[Vacatures]
[Cybercard]
[Klik hier naar Matra Nortel]
[PC Thuis]

'Koeman in valkuil'

ARNHEM, maandag

KNVB-docent Ben Crum heeft geen vertrouwen in de toekomstige samenwerking tussen trainer Ronald Koeman en voorzitter Karel Aalbers. Volgens de voetbalcursusleider in Zeist heeft de oud-international daarom met Vitesse een verkeerde keuze gedaan. ,,Hij is te beschaafd voor een gemene man als Aalbers'', stelde Crum in een openhartig vraaggesprek met Omroep Gelderland.

,,Alleen als je gemeen bent en heel veel ervaring hebt, kun je overleven bij Vitesse'', vervolgde de KNVB-leraar. ,,Dan kun je de strijd aangaan met die gemene Aalbers. Maar Koeman is geen gemeen mens en hij is bovendien pas drie jaar als trainer aan de gang. Ronald is geen autoritaire, harde en vijandige coach, die de pers afblaft of zijn spelers uit de bus zet en twintig kilometer laat lopen. Dat zit niet in zijn karakter. Ik wens hem ongelooflijk veel sterkte bij Vitesse.''

De voormalige bondscoach van het Nederlands korfbalteam vreest dat Koeman op voorhand de 'strijd' met Aalbers verliest. ,,Vitesse is een hele speciale club. Met een valkuil waar je zomaar in kunt lopen. De club heeft een voorzitter die sluw is, die gemeen is. Hij is en blijft een getructe zakenman. Koeman moet voor hem echt op zijn hoede zijn. Anders gaat hij eraan."


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.