Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

maandag
29 november 1999
 

[Klik hier naar Matra Nortel]
[Cybercard]
[Vacatures]
[Qxl]
[PC Thuis]

Opnieuw winst Deetos/Phobos

Van onze korfbalmedewerker - AMSTERDAM, maandag

Hoewel de zaalkorfbalcompetitie pas twee wedstrijden oud is, lijkt er toch al een eerste schifting tussen kanshebbers voor de finales en degradatiekandidaten zich af te tekenen.

Deetos/Phobos komt erg sterk uit de startblokken en klopte nu Antilopen zonder problemen met 23-14. Vooruit getipte kanshebbers als Blauw-Wit en DOS'46 lijken nu al door de mand te vallen. Blauw-Wit dat vorige week een punt verloor tegen PKC speelde nu in Amsterdam met 16-16 gelijk tegen DOS'46, dat daarmee pas het eerste winstpunt pakte. PKC herstelde zich door KVS/PP met 18-15 te verslaan. Een duidelijk herstel voor OA/Olympia tegen HKV/Ons-Eibernest. De Arnhemmers klopten de Hagenaars met 21-11 in eigen huis. En dat terwijl HKV/OE vorige week zoveel opzien baarde door DOS'46 te verslaan.

In de andere afdeling had Groen-Geel grote plannen maar na de 26-22 nederlaag tegen DVO staan de Wormers weer met beide benen op de grond. Die-Haghe won de moeilijke uitwedstrijd in Driebergen tegen Dalto met 24-17 en gaat ook dit seizoen weer hoge ogen gooien. Nic/VCD klopte in Groningen het bezoekende en jonge Fortuna met 27-16 terwijl De Meeuwen het erg moeilijk zal krijgen. Nu werd met 17-13 verloren van Sporting-Trigon.

Deetos was veel sterker dan Antilopen dat de gehele wedstrijd achter verdedigde zodat er voor de toeschouwers niet veel te genieten viel. Via 4-2 werd een 7-4 ruststand bereikt mede doordat Deetos zeer slecht schoot. Na de rust kwamen de gasten zelfs langszij (8-8) maar liep Deetos toch weer uit naar 12-9. Antilopen-coach Cees van Buren haalde toen Chris Fokker en Ingeborg Vissers uit de ploeg en daarmee ook veel lengte. Het werd toen snel 18-10 en de strijd was gestreden, 23-14.

 


[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]
Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.