Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

maandag
22 november 1999
 

[Klik hier naar Matra Nortel]
[V & L informatica]
[Vacatures]
[Qxl]
[Cybercard]

Rotterdam faalt tegen Push

Van onze hockeymedewerker - ROTTERDAM, maandag

De vrouwen van Rotterdam hebben in de hoofdklasse een kans voor open doel laten liggen om alleen op kop te komen. Tegen debutant Push kwam de ploeg van coach Caroline van Nieuwenhuyze niet verder dan een beschamend 0-0 gelijkspel.

Aangezien landskampioen Den Bosch in eigen huis op het nippertje de punten ook deelde met Kampong (3-3), had Rotterdam door een overwinning een belangrijke slag kunnen slaan. "Maar onze instelling was volkomen waardeloos", aldus een teleurgestelde Van Nieuwenhuyze. "Vorige week tegen Amsterdam gingen ze er voor 200 procent tegenaan, omdat ze toch nog wel een beetje tegen Amsterdam opkijken. Tegen het onderaan staande Push zou het wel een nulletje of zeven worden. Maar als je met zo'n instelling het veld opstapt, is dus maar weer eens gebleken, gaat het absoluut verkeerd."

Rotterdam kreeg naast een handvol veldkansen ook nog eens 13 strafcorners, maar de jeugdige Push-keepster Claire Hendriks was onpasseerbaar. Met dank overigens aan Noor Ferket, die drie corners van de lijn haalde. Push verliet door de puntendeling de laatste plaats, die nu door Zwolle wordt ingenomen. De andere debutant kreeg van HGC met 9-1 een flink pak slaag en wacht met smart op de rentree van Ellen Dubbeldam-Kuipers. De oud-international (28) is onlangs bevallen van een zoon en hoopt na de winterstop Zwolle voor degradatie te behoeden.

 






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.