Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 

 


woensdag
10 november 1999

 


[Prive Roddelbox]
[NWI Officiele huizenkrant]
[V & L informatica]
[Qxl]

Rijkaard roept
Hasselbaink op

ZEIST, woensdag

Bondscoach Frank Rijkaard heeft Jerrel Hasselbaink opgeroepen als vervanger van Pierre van Hooijdonk voor de interland, die het Nederlands elftal zaterdag tegen Tsjechië speelt. Van Hooijdonk raakte maandag tijdens een training met zijn club Vitesse geblesseerd aan een buikspier. De voor Atletico Madrid uitkomende Jerrel Hasselbaink speelde tot nu toe zes interlands en scoorde tweemaal.

• Bondscoach Jozef Chovanec van Tsjechië kan tegen Nederland geen beroep doen op de Liverpool-spelers Patrick Berger en Vladimir Smicer. Berger is ziek, terwijl Smicer een hamstringkwetsuur heeft. Hun vervangers zijn Ivo Ulich (Slavia Praag) en Martin Cizek (1860 München).

• Chaly Jones van FC Den Bosch is door bondscoach Han Berger toegevoegd aan de selectie van het olympisch elftal als vervanger van de geblesseerde Antony Lurling. Eerder moesten John de Jong, Davy Zafarin en Victor Sikora afhaken wegens blessures. Het olympisch elftal kan zich kwalificeren voor het EK. Daartoe speelt het op zaterdag 13 november in Heerenveen de eerste wedstrijd tegen België.

• Roda JC-verdediger Valgaeren is opgeroepen voor de oefeninterland van België tegen Italië, zaterdag in Lecce. Bondscoach Robert Waseige selecteerde 20 spelers, onder wie ook oud-PSV'er Gilles de Bilde.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.