Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsFocus
Reiswereld
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 
 

zaterdag
6 november 1999
 

[Prive Roddelbox]
[NWI Officiele huizenkrant]
[Qxl]

Heerenveen
huurt Rus

HEERENVEEN, zaterdag

Heerenveen heeft de 29-jarige Rus Valery Popovich voor de rest van dit seizoen van FC Haka (Finland) gehuurd. Deze spits speelt al sedert 1992 in Finland. Voor FC Haka heeft hij in 146 wedstrijden 96 doelpunten gescoord. Afgelopen jaar was hij met 23 goals topscorer in Finland. In 1995 werd Popovich gekozen tot beste speler in de Finse competitie. Dit seizoen behoorde hij wederom tot de genomineerden. Popovich kwam 25 maal uit voor het Russische olympisch team.

Twente-Feyenoord

• FC Twente speelt zondag om 18.00 uur voor het eerst voor een uitverkocht huis: 13.200 toeschouwers, waaronder 900 Feyenoord-supporters. FC Twente wil iets recht zetten, na de echec tegen RKC voor de beker. Bij Feyenoord ontbraken Van Gastel en Cruz gisteren nog op de groepstraining. Twente: geblesseerd: Van der Paar en Steinmann. Feyenoord: twijfelachtig: Van Gastel, Cruz, Zoetebier.

Graafschap-Willem II

De Graafschap: geblesseerd: Tumba en Turpijn. Willem II: geblesseerd; Hermes en Mampaey.

NEC-PSV
• De officiële openingswedstrijd van het nieuwe stadion De Goffert tussen gastheer NEC en Glasgow Rangers op 25 januari gaat niet door. De lokale autoriteiten en het bestuur van NEC vinden dat er te grote veiligheidsrisico's aan dat duel vastzitten.

• Ernest Faber, net hersteld van een achillespees-operatie, is weer uitgeschakeld. De verdediger van PSV werd tijdens het Champions League-duel met Valencia geraakt op dezelfde pees. Chris van der Weerden daarentegen zit dicht tegen een rentree aan, terwijl André Ooijer pas na de winterstop wedstrijdfit zal zijn.

NEC: geblesseerd: Goulooze, Verhoeven, Maes, Van Putten, Michaelevitsch. Twijfelachtig: Koning. PSV: geblesseerd: Faber, Van der Weerden, Ooijer.

RKC-Cambuur

• Virgilio Teixeira wordt maandag in het ziekenhuis onderzocht aan zijn knie. De Portugese verdediger klaagt al maanden over pijn in zijn knie, zonder dat duidelijk is wat de aard van de kwetsuur is.•Rudy Mann heeft bij Cambuur Leeuwarden een driejarig contract getekend. De 18-jarige spits is afkomstig uit de eigen opleiding.Danny Muller maakt dinsdag zijn rentree in het tweede elftal en hoopt spoedig weer op de 'grote' velden terug te keren.

RKC: geblesseerd: Cornelisse, Teixeira, Leemans en Dreef. Cambuur: geblesseerd: De Vries en De Roo.

Sparta-Ajax

• Sparta-voorzitter Jan Bossink stapt half december op. Hij legt zijn functie neer wegens recente 'tendentieuze berichtgeving' over de club en hemzelf. Op verzoek van zijn medebestuursleden blijft Bossink in functie tot de algemene ledenvergadering op 20 december. Bossink ontsloeg in z'n korte carrière de trainers Hans van der Zee en Jan Everse.

Sparta: geblesseerd: Usta, Smit, Noorlander. Twijfelachtig: Goossen. Ajax: Van Hlast, Tobiasen, Vierklau, Sier, De Cler, Bobson, Reuser, Arveladze, O'Brien. Geschorst: Chivu.

MVV-AZ

MVV: Geblesseerd: Janssen, Van Staveren, Vriesde en Nuyts.
AZ:
Geblesseerd: Van den Berg en Fertout.

Roda JC - FC Den Bosch

Roda JC: geblesseerd: Ouindi, Nygaard, Torma, Van Houdt. FC Den Bosch: geschorst: Willems. Geblesseerd: Stricker, Losada, Ribeiro.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.