Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 

 


donderdag
4 november 1999

 


[Prive Roddelbox]
[NWI Officiele huizenkrant]

Weert doet goede zaken

Van onze suqashmedewerker - AMSTERDAM, donderdag

Vooraf werd nog gedacht aan een moeilijke wedstrijd tegen Zwolle, maar achteraf viel het reuze mee voor het squashteam van Weert. Want Weert won zonder al te veel moeite met 1-4 in de Overijsselse hoofdstad. Door deze overwinning staat Weert bovenaan, samen met HSRC en Squash Ede.

Weert begon de wedstrijd zonder zijn sterspeler Chris Walker. De Nieuw-Zeelander, nummer 17 van de wereld, was in het buitenland voor een toernooi. Ook kon de ploeg van coach Ronnie Vlassaks geen beroep doen op de zieke Zweed Daniel Forslund. Daarom stelde op het laatste moment John White zich beschikbaar. "Dat is klasse van John", liet Vlassaks na afloop weten. "Hij zou eerst niet meedoen, mede door zijn inbreng werden de punten gepakt."

Weert ontmoet volgende week Squash Ede, dat met 4-1 te sterk was voor landskampioen Deltalloyd Bank. De Amsterdamse ploeg draait tot op heden niet best. Bijna alle competitiewedstrijden hebben de Amsterdammers verloren.

Uitslagen heren: Erik van der Pluijm-Fly JNE Victoria 1-4, Connect Systems/HSRC-Isostar/Squashworld 4-1, DKTP IT/Zwolle-Questor Weert 1-4, Breunissen van den Berg/Squash Ede-Deltalloyd Bank 4-1.

Vrouwen: Connect Systems/HSRC-Ordina Kampong 5-0, Fly JNE/Victoria-Molenaar en Lok/Meersquash 2-3, ICW Management/Dickysquash-Amstelpark uitgesteld, The Bridge/Septa-Ortholab/Centre Court 5-0.






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.