Voorpagina
Nieuwsarchief
Xtra
El Cheapo
NieuwsLink
NieuwsFocus
Vacatures
Auto
Weer
QuickLink
Reageer!
Huizen
NetMail
ChatWeb
Interman
Autovisie
Privé
Mijn TelegraafNet
 &referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> [Nederland]
[Buitenland]
[Telesport]
[De Financiële Telegraaf]
[Nederland]
 

 


woensdag
3 november 1999

 


[NWI Officiele huizenkrant]
[Prive Roddelbox]

"Het zijn gelukkig
bloemen geworden"

ROTTERDAM, woensdag

"Dit is ontzettend belangrijk voor de club. Zoals het nu is gegaan is gewoon perfect." Leo Beenhakker slaakte een zucht van verlichting, nadat duidelijk was geworden dat Feyenoord zich als enige Nederlandse club voor de tweede ronde van de Champions League had geplaatst. Een succes, dat de Rotterdammers met hangen en wurgen hadden afgedwongen. Dat gaf ook de coach toe.

Leo Beenhakker: "Vooral tijdens het begin van de tweede helft, had ik het gevoel dat het mis zou gaan. Rosenborg speelde in die fase echt fantastisch en dwong ons steeds verder achteruit te gaan. We zijn toen echt een paar keer heel goed weggekomen."

Tot Somalia voor lucht in de Kuip zorgde. Leo Beenhakker: "De wissel heeft gelukkig geholpen. Met het inzetten van Somalia bereikten we in ieder geval, dat de Noren meer mensen achterin moesten houden."

Bert Konterman sprak later van een gouden wissel. "Het is echt fantastisch voor die jongen en natuurlijk heel Feyenoord. Na die 1-0 voorsprong was het de dood of de gladiolen en gelukkig zijn het bloemen geworden. Daarmee hebben we onze doelstelling bereikt om te overwinteren. We gaan straks weer zes wedstrijden genieten."






[Voorpagina]

[Nederland]

[Buitenland]

[Telesport]

[De Financiële Telegraaf]

[Xtra]




Auteursrechten voorbehouden 1996-1999, © Dagblad De Telegraaf, Amsterdam
De Telegraaf-i wordt het best bekeken met Netscape Navigator, Netscape Communicator of Microsoft Internet Explorer.